Meteen naar de inhoud

Informatie

Vakmanschap, gebaseerd op 30 jaar ervaring

Vakmanschap, gebaseerd op 30 jaar ervaring

Bij Heini Rave stukadoorsbedrijf bent u verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op 30 jaar ervaring. Ieder project wordt met uiterste zorg afgewerkt.

Wij verzorgen alle soorten stucwerk, waaronder traditioneel stucwerk, sierpleisters, schuurwerk, plafonds, sausklaar, buitenwerk en -gevels, beton-emaille, beton ciré, Stucco en Frescolori.

Van begin tot einde ben ik uw aanspreekpunt, vanaf de offerte tot dat de klus geklaard is. Goed werk voor een eerlijke prijs, binnen de afgesproken termijn.

Beton Ciré

Rauw en robuust: Beton Ciré is het meest authentieke beton. Deze allereerste variant van beton is multifunctioneel en wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen.

De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. Het resultaat? Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte. In principe is deze variant geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Ideaal dus voor vloeren en wanden in alle ruimtes! Combineer met zachte kleuren voor een mooi contrast en een sfeervol geheel.

FRESCOLORI®

Ook verzorg ik FRESCOLORI® Stucpleister dit is een uniek natuurproduct op basis van kalk. Dit geeft een exclusieve uitstraling en is uitermate geschikt voor alle ruimtes in uw woning waaronder de natte ruimte, keuken en woonkamer. Op deze manier ontstaat er door kleur en materiaalgebruik in combinatie met mijn vakmanschap, tal van verschillende woon- en leefstijlen. Van klassiek, landelijk, romantisch tot zakelijk.

Heide Smid Kachelbouw

Wij werken nauw samen werken met Heide Smid Kachelbouw. Voor hun maken wij al het stukwerk voor de geplaatste schouwen en ook het stukwerk in de showroom!

Betonemaille

Betonemaille is ideaal om als lambrisering te gebruiken in de hal, keukens, bijkeuken maar is ook in natte ruimtes als vervanging van tegels geschikt. Dit geeft een mooi klassiek effect wat vooral in de jaren 50 en 60 veel voorkwam.

Neem contact op

Vraag gewoon eens naar de mogelijkheden!